«Μπλόκο» του ΚΑΣ σε εκδήλωση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για τα παιδιά με καρκίνο στο Ηρώδειο

«Μπλόκο» του ΚΑΣ σε εκδήλωση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για τα παιδιά με καρκίνο στο Ηρώδειο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ», σε σημερινή του ανακοίνωση, για την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να μην παραχωρήσει το Ωδείο Ηρώδου Αττικού τον προσεχή Σεπτέμβριο, για μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο. 

Ο Σύλλογος ακολούθησε «όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα» ώστε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί «υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, με τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών» με πρωτεργάτη την κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, με την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη, με τον Στέφανο Κορκολή να υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και να υμνούν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη, μία βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη».  

Ωστόσο, «το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημά μας», σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» και προσθέτει: «Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο  τα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά».

«Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή