Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια – Δύο τραυματίες αστυνομικοί

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια – Δύο τραυματίες αστυνομικοί

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά το βράδυ της Πέμπτης από ρίψεις μολότοφ σε επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από τις 22:00 ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων βγήκε από το Πολυτεχνείο και επιτέθηκε σε αστυνομικούς στην οδό Τοσίτσα. Στις 22:30 άλλη ομάδα κουκουλοφόρων έριξε μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Από τα δύο συμβάντα τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια – Δύο τραυματίες αστυνομικοί-1

Αργότερα η ένταση μεταφέρθηκε στις οδούς Τοσίτσα και Σπυρίδωνος Τρικούπη. Δεν έγινε κάποια προσαγωγή, ενώ η οδός Πατησίων που είχε κλείσει δόθηκε και πάλι αργά το βράδυ στην κυκλοφορία όταν εκτονώθηκε η ένταση.

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια – Δύο τραυματίες αστυνομικοί-2

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων υπό το φόβο επεισοδίων, με αφορμή και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων η οποία τελικά ακυρώθηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή