ΝΔ: Ο Τσίπρας ζει στη δική του πραγματικότητα

ΝΔ: Ο Τσίπρας ζει στη δική του πραγματικότητα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist. 

«Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες», σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «η σημερινή Κυβέρνηση έχει δείξει αλλεργία ιδεολογική απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, καταδιώκει την υγιή επιχειρηματικότητα, γυρίζει την παιδεία μας πολλές δεκαετίες πίσω».

Η ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση επιβάλλει διαρκείς φορολογικές επιβαρύνσεις, ενώ σημείωσε ότι «είναι μία Κυβέρνηση που δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία και τη χώρα σε έξοδο από την κρίση».

«Αδυνατεί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που συμβάλει θετικά στις προοπτικές της χώρας. Είναι μια Κυβέρνηση ανίκανη να ξεκολλήσει από το χθες», κατέληξε η ΝΔ σε σχετική της ανακοίνωση. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή