Κάνει την αρχή ο Αλτμαν, ακολουθεί ο Κολοβέτσιος

Κάνει την αρχή ο Αλτμαν, ακολουθεί ο Κολοβέτσιος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του μεταγραφή είναι έτοιμος να ανακοινώσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, δίνοντας αίσιο τέλος σε μια υπόθεση που «έπαιξε» δυνατά τον περασμένο Γενάρη χωρίς να ολοκληρωθεί τότε, παρότι ο Ομρι Αλτμαν είχε έλθει στην Αθήνα, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν ήταν ελεύθερος, όπως υποστήριζε ο ίδιος, ή το συμβόλαιό του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ήταν ενεργό. Η λύση δόθηκε τώρα, με την πληρωμή από τον Παναθηναϊκό ρήτρας ύψους 150.000 ευρώ. Ο δρόμος άνοιξε και ο 23χρονος Ισραηλινός επιθετικός αναμενόταν αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα για να περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία.

Τον ίδιο δρόμο με τον Αλτμαν θα ακολουθήσει σύντομα και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην περιμένουν πρώτα τη λύση του συμβολαίου του Τελάντερ και θα ενεργοποιήσουν από τώρα τη συμφωνία τους με τον 26χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, για να μη χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στην Ολλανδία. Παράλληλα, άτυχος στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες λόγω προβλήματος στον τένοντα.

• Ο Διαμαντής Χουχούμης έλυσε το συμβόλαιό του και ο Παναθηναϊκός τον αποχαιρέτησε μια «ζεστή» ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή