Το TAG HEUER Connected Modular 45 είναι ένα smartwatch φτιαγμένο εξολοκλήρου στην Ελβετία από την TAG Heuer. Εισάγει ένα πρωτότυπο concept στην αγορά των «συνδεδεμένων» ρολογιών, καθώς μπορεί να αντικατασταθεί με ένα μηχανικό μοντέλο υψηλής ωρολογοποιίας –με τρεις δείκτες ή με χρονογράφο και tourbillon με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC–, και να φτιαχτεί στα μέτρα σας ως προς την κάσα, τους βραχίονες, το λουρί και το κούμπωμα, χάρη σε μία ευρύτατη γκάμα υλικών, χρωμάτων και συνδυασμών.

Φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το τιτάνιο, το κεραμικό και ο ροζ χρυσός, είναι ένα αυθεντικό, ελβετικό ρολόι πολυτελείας με τη συνεργασία της Intel: διαθέτει GPS, αισθητήρα NFC για τη διεξαγωγή πληρωμών, μία εκπληκτική οθόνη υψηλής ευκρίνειας AMOLED, απεριόριστη επιλογή καντράν της TAG Heuer και υποστηρίζεται από Google’s Android Wear 2.0 και από τη νέα εφαρμογή TAG Heuer Companion, συνδέοντάς σας με τους ανθρώπους και τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Και επειδή μία εικόνα χίλιες λέξεις, το παρακάτω video είναι αρκετά διαφωτιστικό ως προς τις αρετές του ρολογιού.

Στην Ελλάδα το TAG Heuer Connected Modular 45 θα το βρείτε αποκλειστικά στο νέο κατάστημα Gofas στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Intra Schengen Area B (τηλ.: 210-3533627).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ