Προβλήματα στην κυκλοφορία στην Θεσσαλονίκης – Μουδανιών λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος

Προβλήματα στην κυκλοφορία στην Θεσσαλονίκης – Μουδανιών λόγω αυτοκινητιστικού δυστυχήματος

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν νωρίτερα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, ύστερα από εκτροπή αυτοκινήτου που σημειώθηκε κοντά στον κόμβο Καλλικράτειας.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να χτυπήσει σε κολόνα και να τυλιχθεί στις φλόγες. Πηγές από την Αστυνομία αναφέρουν ότι ο οδηγός φέρεται ως νεκρός.

Λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων που παρέμειναν εγκλωβισμένα στο οδόστρωμα, η Πυροσβεστική κατάφερε να φτάσει μετ' εμποδίων στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς. Η κυκλοφορία διεκόπη και διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους. Μία ώρα αργότερα άρχισε σταδιακά να αποκαθίσταται η κυκλοφορία στον συγκεκριμένο οδικό άξονα, ενώ αυτή την ώρα η κίνηση διεξάγεται κανονικά και η ροή (των οχημάτων) προς τη Χαλκιδική είναι πυκνή.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή