«Ερυθρόλευκος» ο Μπόγρης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνίσχυση στη θέση του σέντερ με ελληνική επιλογή υλοποίησε ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ύστερα από 3 χρόνια συνεργασίας σε τρεις ισπανικές ομάδες (Ανδόρα, Μπιλμπάο, Τενερίφη). Ο 28χρονος παίκτης διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και στην περυσινή περίοδο αναδείχθηκε κορυφαίος σέντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο κατέκτησε με την Τενερίφη, ενώ ήταν μέλος της «χρυσής» Εθνικής Νέων το 2009 και της αργυρής Εθνικής Εφήβων, το 2007 και στο παλμαρέ του έχει δύο πρωταθλήματα και μία Ευρωλίγκα, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό. Για τον Μπόγρη, η προσδοκία του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η προσφορά ποιοτικών λεπτών στην αντικατάσταση του βασικού σέντερ που δεν έχει επιλεγεί ακόμα και ενώ υπάρχει, ήδη, ο Μιλουντίνοφ στην ίδια θέση.

• Συμβόλαιο με τους Λος Αντζελες Κλίπερς θέλει να υπογράψει ο Κρις Σίνγκλεντον, όπως ανέφερε η ιστοδελίδα «L.A Times» για τη συνάντηση που είχε ο Αμερικανός σέντερ με την ομάδα του ΝΒΑ. Ο Σίνγκλεντον μπορεί να είναι ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό Superfoods, μόνο για το ΝΒΑ και εφόσον μέχρι τις 20 Ιουλίου ενεργοποιηθεί η ρήτρα εξαγοράς του συμβολαίου του με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

• Aλλαγές σε κανονισμούς, στις διαστάσεις των γηπέδων για τη διεύρυνση της γραμμής του τριπόντου στις γωνίες, την επιστροφή του τζάμπολ στη διεκδικούμενη φάση, την παράβαση για αμυντικά 3 δευτερόλεπτα, όπως στο ΝΒΑ και να μη συμπεριλαμβάνονται οι τεχνικές ποινές στα προσωπικά φάουλ των παικτών, συζητεί η νέα συμβουλευτική ομάδα της Ευρωλίγκας, χωρίς τη συμμετοχή του θεσμικού φορέα της FIBA και προμηνύεται νέα διαμάχη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή