Opel OnStar: ποτέ δεν οδηγείς μόνος!

Opel OnStar: ποτέ δεν οδηγείς μόνος!

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικεντρωμένη στην ψηφιακή επικοινωνία, από την αρχή του έτους, είναι η καμπάνια του Opel OnStar. Η μοναδική υπηρεσία που χρησιμοποιεί ανθρώπους, φιλικούς συμβούλους αντί ψυχρές μηχανές. Εκτός του να εντοπίζει κλεμμένα αυτοκίνητα, καλεί σε άμεση βοήθεια όταν αυτό είναι αναγκαίο, μπορεί επίσης να ξεκλειδώνει αυτοκίνητα από απόσταση, να ‘κατεβάζει’ προορισμούς απευθείας στο σύστημα του αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί, ζωντανά, ελέγχους οχημάτων, αποστέλλει και emails για την κατάσταση του οχήματος. Τελευταία στις προαναφερόμενες υπηρεσίες, προστέθηκαν νέες, όπως κράτηση ξενοδοχείου και εύρεση πάρκινγκ, μαζί με εισαγωγή στο νέο κόσμο της 4G ταχύτητας και της μετατροπής πλέον ενός Opel, σε Wi-Fi hotspot!

Η υπηρεσία Wi-Fi παρέχεται από την Vodafone, καθώς είναι ο πανευρωπαϊκός συνεργάτης της OnStar. Στους υπάρχοντες πελάτες θα ζητηθεί να ακολουθήσουν τα βήματα ενεργοποίησης μέσα από την πλατφόρμα του OnStar τους. Με την έναρξη της υπηρεσίας παρέχονται δωρεάν δεδομένα όγκου 3GB για το μέγιστο χρονικό διάστημα των 3 μηνών (όποιο έρθει πρώτο). Μετά τη λήξη της δωρεάν περιόδου, ο χρήστης λαμβάνει μήνυμα ότι έληξαν τα δωρεάν GB και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να προβεί στην αγορά διαφόρων πακέτων του προσφέρει ο πάροχος, για ημερήσια, μηνιαία ή ετήσια χρήση.

Σήμερα, κάθε ένα Opel που πωλείται στην Ελλάδα διαθέτει το σύστημα OnStar. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή την μοναδικότητα που προσφέρουμε στους πελάτες μας με το OnStar! Κανείς άλλος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να παρέχει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει το OnStar!», δήλωσε ο Τάσος Αραμπατζής, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Opel και συνέχισε, «Επιπλέον, για να ξεκινήσει ακόμη πιο ευχάριστα το καλοκαίρι, σε όσους αγοράσουν ένα νέο Opel από 1ης  Ιουλίου, παρέχουμε δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία OnStar και δωρεάν το ισόποσο της συνδρομής Wi-Fi για ένα χρόνο με μέγιστο όγκο δεδομένων 100GB».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή