Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ

Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ πραγματοποιεί στο τέλος του Ιουλίου τις εργασίες του 71ου συνεδρίου της, παράλληλα με το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο των ανά τον κόσμο Μακεδονικών Οργανώσεων, στο «Αλεξάνδρειο Ίδρυμα», στο Δίον Πιερίας.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στη Θεσσαλονίκη. Θα προηγηθεί συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία η οποία θα τελεστεί στις 9:00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταφερθούν στο «Αλεξάνδρειο Ίδρυμα» στις 24 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Κατά τη διάρκειά τους, θα γίνουν πολλές και επίκαιρες ομιλίες, θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός των δράσεων από τους Κυβερνήτες και θα γίνουν αρχαιρεσίες για το Προεδρείο της Ένωσης και την Εκτελεστική Επιτροπή του «Αλεξάνδρειου Ιδρύματος». Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της δεύτερης ημέρας θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, ενώ η τρίτη μέρα θα κλείσει με συναυλία του Δημήτρη Μπάση.

Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της 26ης Ιουλίου με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο στο Poseidon Palace Hotel Resort, το οποίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους υψηλοί προσκεκλημένοι, μέλη και φίλοι της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε γνώμες για τις εντυπώσεις που αποκομίσαμε, τις οποίες θα πάρουμε στις αποσκευές μας κατά την επιστροφή στις ΗΠΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή