Ελληνικές Πάνες για Μωρά: Τι τις κάνει να απορροφούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας;

Ελληνικές Πάνες για Μωρά: Τι τις κάνει να απορροφούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας;

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λέγοντας βρεφικές πάνες, η πρώτη ανησυχία της μαμάς είναι αν το μωρό της είναι στεγνό, για όσες ώρες χρειαστεί. Η ελληνική πάνα Babylino Sensitive, προσφέρει αποδεδειγμένα άριστη προστασία από διαρροές, καθώς ανήκει  στην ανώτερη ποιοτική κλάση (CLASS A) των βρεφικών πανών ως προς την απορροφητικότητά τους!

Οι πάνες για μωρά όμως, πώς ακριβώς έχουν σχεδιαστεί, ώστε να μπορούν τα μωρά να παραμένουν στεγνά, χωρίς ατυχήματα διαρροών ενώ μπουσουλάνε, τρέχουν, χοροπηδούν ή κοιμούνται έως και 12 ώρες το βράδυ;

Αυτή είναι η απορία των περισσότερων γονέων.

Η λέξη κλειδί σε αυτήν την περίπτωση είναι, η απορροφητικότητα. Η αποτελεσματικότητα της πάνας εξαρτάται από το βαθμό απορροφητικότητάς της, ο οποίος μπορεί να ανήκει σε διαφορετικές κατηγορίες σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις εξειδικευμένων εργαστηρίων.

Οι πάνες για μωρά, διαθέτουν συνήθως ένα ειδικό απορροφητικό υλικό. Υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες απορροφητικότητας, που χρησιμοποιούνται από τις γνωστές εταιρίες. Οι υπεραπορροφητικές πάνες διαθέτουν στον πυρήνα τους έναν ειδικό απορροφητικό τζελ που απορροφούν έως και 30 φορές το βάρος τους σε ποσότητα υγρασίας, κλειδώνοντας την στο εσωτερικό και διατηρώντας το δέρμα του μωρού στεγνό, για πολλές ώρες.

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, έχουν ενσωματώσει στον πυρήνα τους την τεχνολογία Dry Matrix. Επιπλέον των ειδικών υπερ-απορροφητικών κόκκων, οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, χρησιμοποιούν ένα πλέγμα φυτικών ινών, που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό. Επίσης, ο ειδικά σχεδιασμένος 3-D πυρήνας εξασφαλίζει μεγαλύτερη απορροφητικότητα στα σημεία που πρέπει, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη μείωση διαρροών.

Ελληνικές Πάνες για Μωρά: Τι τις κάνει να απορροφούν μεγάλη ποσότητα υγρασίας;-1

Οι πάνες μωρών Babylino Sensitive προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματική προστασία, καθώς ανήκουν στην ανώτερη ποιοτική κλάση (CLASS A) των βρεφικών πανών ως προς την απορροφητικότητά τους, βάσει εξειδικευμένων εργαστηριακών μετρήσεων (μέθοδος Maneken / Courtray). Έτσι, ο προηγμένης τεχνολογίας σχεδιασμός τους, προσφέρει στα μωράκια τη στεγνότητα που χρειάζονται τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες!

Ωστόσο, οι ελληνικές πάνες μωρών Babylino Sensitive σχεδιάστηκαν με στόχο να προσφέρουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και πιστοποιημένη φιλική προστασία για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Ο φιλικός τους σχεδιασμός πιστοποιείται από σειρά ελέγχων σε διεθνούς φήμης Ινστιτούτα Δερματολογίας του εξωτερικού, διασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή φροντίδα για το μωρό σας.

Πιο συγκεκριμένα, οι πάνες μωρού Babylino Sensitive, είναι πιστοποιημένες κατά Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών και συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας για να είστε βέβαιοι ότι προσφέρετε σίγουρη αλλά και φιλική προστασία στο μωρό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.babylino.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή