Η επιφάνεια του Άρη γίνεται θεατή σε μία εικόνα που μεταβίβασε στη Γη το μη επανδρωμένο σκάφος Mars Pathfinder, το 1997. Είναι η πρώτη φορά από το 1976 που στέλνονται στη Γη εικόνες από την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη. (AP Photo/NASA TV )

 

H Εθνική Ελλάδος πραγματοποιεί ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και αναδεικνύεται για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας στον τελικό επί της διοργανώτριας Πορτογαλίας με 1-0, το 2004. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 56ο λεπτό ο Άγγελος Χαριστέας. (Photo: kathimerini.gr)

 

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι κατέκλυσαν την παραλία Κόνει Άιλαντ στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης κατά την εθνική αργία της 4ης Ιουλίου, το 1972. Στη φωτογραφία διακρίνεται μόλις ένα μέρος του πλήθους που κυριολεκτικά γέμισε τα 5μιση χιλιόμετρα της πελώριας παραλίας. (AP Photo) 

 

Γάλλοι αστυνομικοί συνοδεύουν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου τον δεμένο με χειροπέδες, εγκληματία πολέμου και πρώην αξιωματούχο του Τρίτου Ράιχ, Κλάους Μπάρμπι, μετά την καταδίκη του για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής της Γκεστάπο στη Λυών την περίοδο της γερμανικής κατοχής της Γαλλίας, το 1988. Τα εγκλήματα πολέμου του Μπάρμπι τον κατέγραψαν στη γαλλική συλλογική μνήμη ως «Χασάπη της Λυών». (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ