Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα σε Αττική, Αχαΐα και Λακωνία

Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα σε Αττική, Αχαΐα και Λακωνία

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα σε Αττική, Αχαΐα και Λακωνία.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Κοκκάλα του δήμου Ανατολικής Μάνης βρίσκεται σε ύφεση.

Όπως δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδαμαντία Τζανετέα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν χρειάστηκε να εκκενωθούν οι οικισμοί Νυμφίο και Κοκκάλα, αλλά για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν για λίγο οι ένοικοι δύο ξενοδοχείων που λειτουργούν στην περιοχή.

Στο σημείο παραμένουν 50 πυροσβέστες, 21 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 29 ατόμων.

Η φωτιά που έκαιγε από το Σάββατο στην περιοχή Πύρριχος και Παρασυρός Λακωνίας και η οποία είχε αναζωπυρωθεί παίρνοντας μεγάλες διαστάσεις είναι και αυτή σε ύφεση, ωστόσο στην περιοχή εξακολουθούν να βρίσκονται 12 οχήματα και 30 πυροσβέστες.

Καλύτερη είναι η κατάσταση και στα Μέγαρα όπου για την αποφυγή αναζωπυρώσεων βρίσκονται στο σημείο οκτώ οχήματα και 24 πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. 

Τέλος, σε ύφεση είναι και η φωτιά στο Κάτω Καστρίτσι Αχαΐας, που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 5 μ.μ. τη Δευτέρα και ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή