Παίκτης του ΠΑΟ ο Δ. Κολοβέτσιος

Παίκτης του ΠΑΟ ο Δ. Κολοβέτσιος

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από χθες ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «πράσινους» και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για την Ολλανδία στις 6 Ιουλίου.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα. Συνολικά, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει καταγράψει 128 συμμετοχές στη Super League», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το «τριφύλλι» περιμένει να ολοκληρωθεί αισίως και η υπόθεση Μολέδο, ώστε να κλείσει ο τομέας των στόπερ.

Ο Ομρι Αλτμαν που ανακοινώθηκε το περασμένο Σάββατο, μίλησε σε δύο ΜΜΕ της πατρίδας του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο 23χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι «αυτό που κατάλαβα απ’ τις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ότι με ήθελαν πάρα πολύ». Ο προπονητής είναι αυτός που με ήθελε και τον Ιανουάριο, αλλά η πρώην ομάδα μου απειλούσε να οδηγήσει τις εξελίξεις στη FIFA αν προχωρούσε κι άλλο το θέμα. Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Αυτή τη χρονιά πέρασα πάρα πολλά και ωρίμασα».

Στις πτέρυγες του Παναθηναϊκού, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο… ρόδινα. Μετά την αποχώρηση του Κλωναρίδη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε και τον Πολ-Ζοσέ Εμποκού. Δημοσίευμα από το Βέλγιο έφερε τον Κονγκολέζο άσο να υπογράφει στη Σταντάρ Λιέγης, ως επιστέγασμα της συμφωνίας που υπήρχε εδώ και λίγες ημέρες ανάμεσα στην Κιέβο, τον παίκτη και τους Βέλγους. Χθες βράδυ, η Σταντάρ ανακοίνωσε την επιστροφή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή