ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Πολάκη κατά του ΣτΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Με νέα ανάρτησή του τα ξημερώματα της Τρίτης, ο κ. Πολάκης κατηγόρησε το ΣτΕ ότι έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτυ στην Υγεία».

Μάλιστα, ο κ Πολάκης στο τέλος της δημοσίευσής του αναφέρθηκε στα λεγόμενα του πρωθυπουργού («το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι») αφήνοντας σαφή υπαινιγμό για την στήριξη του κ. Τσίπρα στο πρόσωπό του τόσο κατά την προ ημερών συζήτηση στο υπουργείο Υγείας όσο και κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. 

Oλόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

«Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών)

Ερχεται το ΣτΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία. 

Δηλαδή να κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας  του εκσυγχρονισμού, των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλιστικών και του πάρτυ στην Υγεία!!!!!!!!

Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους " που είναι στις λίστες!!!

Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης "το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι"......................». 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ