Πρόσωπα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διέκοψε το συμβόλαιό του με την υπηρεσία streaming μουσικής Tidal ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής Κάνιε Γουέστ (φωτ.) λόγω διαφωνίας ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων με την εταιρεία. Η διαμάχη φαίνεται να βασίζεται στην κυκλοφορία του πιο πρόσφατου δίσκου του Γουέστ, «The Life of Pablo», για τον οποίο δηλώνει πως δεν πληρώθηκε για τα βιντεοκλίπ που παρήγαγε, καθώς και για τους ενάμισι εκατομμύριο επιπλέον συνδρομητές που «έφερε» στην υπηρεσία με την αποκλειστική κυκλοφορία των νέων του τραγουδιών εκεί. Εκπρόσωποι της Tidal είπαν πως είναι έτοιμοι να τον μηνύσουν εάν ο Γουέστ υπογράψει συμβόλαιο με αντίπαλη υπηρεσία.

(…) Ευρωπαϊκό ταξίδι ετοιμάζει η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον (φωτ.) θα πάρουν μαζί τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, σε μια πενταήμερη επίσκεψη στους ηγέτες δύο χωρών τον Ιούλιο. «Είναι ευγνώμονες που έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους λαούς της Πολωνίας και της Γερμανίας … ως οικογένεια», δήλωσε εκπρόσωπος του Μπάκιγκχαμ.

(…) Σε νομική «έχθρα» βρίσκονται η σταρ της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ Ολίβια ντε Χάβιλαντ και οι παραγωγοί της σειράς «Feud» για τη λανθασμένη τηλεοπτική απεικόνιση της ηθοποιού στα νιάτα της. Η Ντε Χάβιλαντ έκανε μήνυση στο δίκτυο δηλώνοντας πως επινόησαν την «κουτσομπολίστικη» περσόνα που υποδύεται η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς (φωτ.). Η Ντε Χάβιλαντ, που έκλεισε τα 101 έτη το Σάββατο, είναι η μόνη επιζώσα των χαρακτήρων που εμφανίζονται στη σειρά, η οποία διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’60.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή