Flashback στην 5η Ιουλίου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 5η Ιουλίου-1

H Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Νάνσι Ρίγκαν, χαιρετάει από το εσωτερικό του στέμματος του Αγάλματος της Ελευθερίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την επαναλειτουργία του αξιοθέατου – συμβόλου της Νέας Υόρκης, το 1986. Το άγαλμα ήταν κλειστό για τους επισκέπτες για δύο χρόνια, λόγω εργασιών ανακαίνισης. (AP Photo/Susan Ragan)

Flashback στην 5η Ιουλίου-2

Δύο Βόσνιοι αστυνομικοί ξεκουράζονται κάτω από τον καυτό ήλιο σε ένα σημείο ελέγχου στο Σαράγεβο, κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Βοσνίας, το 1993. (AP Photo/Peter Northall) 

 

Flashback στην 5η Ιουλίου-3

Mία εικόνα του Ιωσήφ Στάλιν δεσπόζει σε μία από τις κεντρικότερες οδούς του ισοπεδωμένου Βερολίνου, δύο μόλις μήνες μετά την άνευ όρων συνθηκολόγηση και παράδοση της Ναζιστικής Γερμανίας στους Συμμάχους, το 1945. (ΑP Photo)

 

Flashback στην 5η Ιουλίου-4

Eπισκέπτες του φεστιβάλ για την 50η επέτειο του συμβάντος του Ρόσγουελ στο Νιου Μέξικο των ΗΠΑ, ενός από τα διασημότερα περιστατικά που φημολογείται ότι το ανθρώπινο είδος ήρθε σε επαφή με κάποιο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, περνούν μπροστά από ένα διακοσμητικό ομοίωμα εξωγήινου, το 1997. (AP Photo) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή