Κικίλιας: Εκτεθειμένη η κυβέρνηση για τα ανεπαρκή μέτρα πυροπροστασίας

Κικίλιας: Εκτεθειμένη η κυβέρνηση για τα ανεπαρκή μέτρα πυροπροστασίας

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ερώτημα γιατί δεν έχει ενισχυθεί «προ αντιπυρικής περιόδου» το σύστημα πυρόσβεσης της χώρας, με την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού για την ενοικίαση επτά ελικοπτέρων με κάδο, έθεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα.

«Θα φτάσουμε αρχές Αύγουστου και τα ελικόπτερα δεν θα έχουν ακόμη πιάσει δουλειά» σημείωσε ο κ. Κικίλιας μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να πληγεί ο τουρισμός.

«8 Ιούνιου έκανα ερώτηση, κι απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει…. Είναι εκτεθειμένοι οι κύριοι. Μέτρα δεν λαμβάνονται ντάλα καλοκαίρι, αλλά προ της αντιπυρικής περιόδου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον υπουργό Αμυνας κ. Πάνο Καμμένο αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, σχολιάζοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι «το ένα και το αυτό» με αυτούς και πρόσθεσε: «Τους κουβαλάει στην πλάτη του ο κ. Τσίπρας».

Σχετικά με την χθεσινή πρόταση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor 1, την οποία και απέρριψε ο πρωθυπουργός, ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι «είναι έωλο και επίπλαστο το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι δεν μπορεί να γίνει εξεταστική από τη στιγμή που τα θέματα ελέγχει η δικαιοσύνη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή