Λονδίνο: Επαναλειτουργεί κανονικά ο σιδηροδρομικός σταθμός Γιούστον ύστερα από συναγερμό για πυρκαγιά

Λονδίνο: Επαναλειτουργεί κανονικά ο σιδηροδρομικός σταθμός Γιούστον ύστερα από συναγερμό για πυρκαγιά

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαναλειτουργεί κανονικά ο σιδηροδρομικός σταθμός Γιούστον στο Λονδίνο ύστερα από συναγερμό για πυρκαγιά, σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία.

«Ο σταθμός Γιούστον είναι τώρα ανοικτός και τα τραίνα σταματούν κανονικά», ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία για τις μεταφορές στο Λονδίνο μέσω Twitter.

«Ο σταθμός Γιούστον εκκενώθηκε λόγω ενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού για πυρκαγιά. Μονάδες της Bρετανικής Αστυνομίας Μεταφορών βρίσκονται στο σημείο», σχολίασε νωρίτερα εκπρόσωπος των προαναφερθέντων δυνάμεων. «Δεν φαίνεται να υπάρχει φωτιά», είχε προσθέσει.

Λάθος συναγερμός ήχησε και νωρίτερα σήμερα στην Βρετανία, όταν σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές εκκενώθηκε τμήμα του αεροδρομίου Χίθροου μετά από ενεργοποίηση του συναγερμού πυρκαγιάς. 

«Παρά τον συναγερμό, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει φωτιά στο Terminal 3», όπως γνωστοποιήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του αεροδρομίου στο Twitter. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή