«Myself as a room», μέχρι τις 10 Ιουλίου

«Myself as a room», μέχρι τις 10 Ιουλίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη ατομική της έκθεση η Λεώνη παρουσιάζει στη Δημοτική Πινακοθηκη Μυκόνου “Αιθoυσα Συριώτη”, γωνία Μελετοπούλου και Ματογιάννη, σχέδια της νέας σειράς «myself as a room».

Η Λεώνη σχεδιάζει με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Κάθε σχέδιο είναι ένα μικρό  – αλλα ολοκληρωμένο — αφήγημα  μιας  δικης της στιγμής, ενός δικού της συναισθήματος, μιας δικής της εμπειρίας. «Τα σχέδια αυτά ειναι ο  τρόπος που έχω επιλέξει εγώ για να αποτυπώσω  τα προσωπικά μου συναισθήματα. Ο τρόπος που βλέπω εγώ τον εαυτό μου μέσα στο κόσμο. Αλλοτε με χιούμορ, άλλοτε με αυτοσαρκασμό, άλλοτε — γιατι όχι  — με στεναχωρια», λεει η ίδια.

Η Λεώνη (Γιαγδζόγλου) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 — κι απο τότε που θυμάται τον εαυτό της ήθελε να ασχολείται με το σχέδιο και τη ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή ΒΑΚΑΛΟ και συνέχισε στο ART CENTER College of Design στο Μοντρέ της Ελβετίας, όπου εξειδικεύτηκε στο Communication Design. Τα πρώτα χρόνια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Γερμανία, και από το 2000 είναι συνιδιοκτήτρια της ιδιαίτερα πετυχημένης εταιρίας branding ΜILK στην Αθήνα.

H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή