Τα ξίφη στους νέους σημαιοφόρους του ΠΝ επέδωσε ο ΠτΔ

Τα ξίφη στους νέους σημαιοφόρους του ΠΝ επέδωσε ο ΠτΔ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ξίφη στους νέους και νέες σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε απόψε στις εγκαταστάσεις της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 37 νέοι και νέες σημαιοφόροι- από τους οποίους 4 ήταν από την Κύπρο. Πρόκειται για 24 μάχιμους, 3 από την Κύπρο και 12 μηχανικούς, 1 από την Κύπρο. Οι νέες σημαιοφόροι είναι τρεις. Δύο μάχιμοι και μία μηχανικός.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος. Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι της Βουλής, των κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές αρχές καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεορκισθέντων-είσων σημαιοφόρων.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή