Συμπληρώνεται το παζλ της ΑΕΚ

Συμπληρώνεται το παζλ της ΑΕΚ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το περυσινό πάθημα φαίνεται να έγινε μάθημα στην ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση της ομάδας χωρίς πολλά λόγια αλλά με ουσιαστική δουλειά στελεχώνει την Ενωση ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και της αγωνιστικής περιόδου γενικότερα. Με σειρά προτεραιότητας ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ολοκλήρωσε ταχύτατα τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία. Ποιότητα, διότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν είναι «στοιχήματα», αλλά ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε καλή ηλικία και κυρίως με προοπτική. Οικονομία, διότι η ΑΕΚ κατέβαλε ελάχιστα χρήματα για να αποκτήσει τους Λιβάγια και Τρέστασον ως δανεικούς (απομένει μονάχα η τυπική ανακοίνωση), έχοντας όμως το μεγάλο πλεονέκτημα της οψιόν αγοράς σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Ο Σέρβος αμυντικός Ούρος Τσόσιτς, που ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, ετοιμάζεται ήδη για την Πολωνία, όπου από χθες κατέφθασε και ο Μάρκο Λιβάγια. Για τον Ισλανδό Τρέστασον υπάρχει βάσιμη αισιοδοξία πως θα προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στην επιθετική γραμμή του δικεφάλου.

Με τα τωρινά δεδομένα η ΑΕΚ έχει τρεις τερματοφύλακες (Μπάρκας, Ανέστης, Τσιντώτας), δύο δεξιά μπακ (Γκάλο, Μπακάκης), δύο αριστερά μπακ (Λόπεζ, Βινίσιους), πέντε στόπερ (Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Μανωλάς), 4 αμυντικούς μέσους με διαφορετικά χαρακτηριστικά (Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς), 4 εξτρέμ (Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο Ροντρίγκες, Τρέστασον, Κλωναρίδης), 2 επιθετικούς μέσους (Μάνταλος, Μπακασέτας) και τρεις επιθετικούς (Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αλμέιδα) χωρίς να υπολογίζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές, ο τραυματίας Λαμπρόπουλος, αλλά και η τελική έκβαση του ζητήματος που έχει προκύψει με τον Ντίνακ Βίλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή