Εργο ξαναπαιγμένο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σκηνή χαρακτηριστική, αλλά και συνηθισμένη στους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες. Παραλία, ξαπλώστρα, καφεδάκι και… αθλητική εφημερίδα. Είναι η εποχή που ο οπαδός ρουφάει με βουλιμία τα πρωτοσέλιδα, που σχεδόν όλα αναφέρονται στις μεταγραφές και στους… παικταράδες που αποκτούν οι ομάδες.

Και όπως είναι φυσικό, η κόντρα για το ποιος σύλλογος ενισχύεται περισσότερο ανάβει. Πολλές φορές η ένταση είναι και μεγαλύτερη, από το αν ήταν ή όχι πέναλτι η φάση με την οποία ο διαιτητής καταδίκασε την ομάδα τους.

Το ωραίο είναι πως παρόλο που ζούμε σε εποχή που τα οικονομικά εμφανίζουν αρνητικό πρόσημο, στο δούναι και λαβείν, η επικοινωνιακή πολιτική των ΠΑΕ εξακολουθεί να προσπαθεί να «φουσκώσει» τα μυαλά των οπαδών τους. Τελάλης σ’ αυτήν την πολιτική τα αθλητικά ΜΜΕ. Βλέπετε και οι δύο προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους…

Ομως το κακό γι’ αυτούς είναι πως ο κόσμος έπαψε να τους πιστεύει. Αποτέλεσμα, οι λεγόμενοι παλαιότερα «οκτάστηλοι» τίτλοι να μην πουλάνε. Απλώς να δίνουν κάποιες ελπίδες στους φανατικούς, πως η νέα περίοδος θα ανήκει στην ομάδα τους και στους παράγοντες να κερδίζουν χρόνο, ειδικά αυτή την εποχή, μήπως και πουλήσουν κανένα διαρκείας.

Πάντως, επειδή το ψέμα έχει μικρά πόδια, όταν πολύ σύντομα θα έρθει η στιγμή της αλήθειας πάνω στο χορτάρι, θα διαπιστώσουν οι οπαδοί πως για άλλη μία φορά τους ξεγέλασαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή