Flashback στην 6η Ιουλίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 6η Ιουλίου-1

Σε μία προπαγανδιστική εκδήλωση της λαϊκής φύσης του φασιστικού καθεστώτος, ο Ιταλός δικτάτορας Μπενίτο Μουσόλινι συμμετέχει στη μέρα έναρξης της περιόδου του αλωνίσματος του σιταριού, το 1938. Όντας γυμνός από τη μέση και πάνω, ο Μουσολίνι έβγαλε έναν πομπώδη λόγο στους συγκεντρωμένους αγρότες, τονίζοντας ότι οι προβλέψεις για χαμηλή συγκομιδή ήταν αβάσιμες και υπερβολικές, και στη συνέχεια «έπιασε» και ο ίδιος δουλειά. (ΑP Photo)

 

Flashback στην 6η Ιουλίου-2

Η Ελληνοαμερικανίδα ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας, απολαμβάνει μία καλοκαιρινή βουτιά στη θάλασσα, σε μία ακτή του νησιού της Ίσκια, λίγο έξω από τα παράλια της Νάπολης, το 1958. (ΑP Photo)

 

Flashback στην 6η Ιουλίου-3

Ο Αμερικανός συγγραφέας Έρνεστ Χέμινγουεϊ κατευθύνεται στην τελευταία του  κατοικία με καθολική τελετή σε μία τοποθεσία του Κέτσαμ στο Άινταχο των ΗΠΑ, το 1961. Στα αριστερά του φερέτρου βρίσκονται οι φίλοι του συγγραφέα και στα δεξιά τα μέλη της οικογένειας του. (AP Photo)

 

Flashback στην 6η Ιουλίου-4

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Βρετανίας και ο σύζυγος της, κινηματογραφιστής Λόρδος Σνόουντον, συνομιλούν με τα "Σκαθάρια" στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "Α Hard Day's Night", της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε γύρω από το συγκρότημα, στο London Pavilion του Λονδίνου, το 1964. Δίπλα από τους Τζον, Πολ, Ρινγκο και Τζορτζ διακρίνεται ο μανατζερ του συγκροτήματος, Μπράιαν Επστάιν. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή