Βόλος: Αντίκες και πολυτελή αυτοκίνητα θα περάσουν από την πόλη

Βόλος: Αντίκες και πολυτελή αυτοκίνητα θα περάσουν από την πόλη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκατόν τριάντα πολυτελή αυτοκίνητα που ξεκίνησαν από τη Ρίγα της Λετονίας με τελικό προορισμό την Μύκονο, θα περάσουν σήμερα από τον Βόλο και θα σταθμεύσουν για ένα 3ωρο στην παραλία στα πλαίσια του παγκόσμιας φήμης event "Rally Gumball 3000".

Το event αποτελεί θεσμό εδώ και 19 χρόνια, ενώ το 2018 όπου θα γιορταστεί η επέτειος των 20 ετών από την πρώτη πορεία, η διαδρομή του ταξιδιού θα ξεκινήσει από το Λονδίνο και θα καταλήξει στο Τόκιο. Το event έχει και φιλανθρωπική διάσταση, καθώς σε ετήσια βάση επιλέγεται από τους διοργανωτές φορέας φιλανθρωπικού σκοπού, στον οποίο κατευθύνεται μέρος των εσόδων της δράσης.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι και μέχρι στις 6 το απόγευμα, ο κόσμος που αγαπά το αυτοκίνητο θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει οχήματα μεγάλης αξίας, καθώς οι οδηγοί και τα πληρώματα θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα ανάπαυσης στον Βόλο, ενώ αντίστοιχες στάσεις πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις όπως η Βουδαπέστη και το Ντουμπρόβνικ. Το κομβόι αποτελείται από πανάκριβες φίρμες αυτοκινήτων όπως Ferrari, Maserrati, Lotus, Lamborgini, Porsche, Jaguar…

Κατά τη διαδρομή των οχημάτων από τη Ρίγα προς τη Μύκονο, επελέγησαν από τους διοργανωτές για τις διανυκτερεύσεις και τις μικρές ανάπαυλες, πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών αλλά και πόλεις με ελκυστικά χαρακτηριστικά, οι οποίες προβάλλονται τουριστικά μέσω των ρεπορτάζ και των ανταποκρίσεων που μεταδίδονται από τους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την αποστολή.

Το "Rally Gumball 3000" αποτελεί ένα διεθνές ετήσιο γεγονός του κόσμου του αυτοκινήτου και αφορά διαδρομή 3.000 χιλιομέτρων από οχήματα τα οποία χαρακτηρίζονται από μεγάλη αξία τεχνολογική ή ιστορική.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή