Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας θα είναι η ηθοποιός Ανέτ Μπένινγκ (φωτ.). Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Οσκαρ κατά τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας της, είναι η πρώτη γυναίκα ύστερα από μια δεκαετία που έχει λάβει –και δεχθεί– αυτή την τιμή από τους διοργανωτές του φεστιβάλ. Η Μπένινγκ κι άλλα οκτώ μέλη της επιτροπής θα ψηφίσουν για τα βραβεία, μεταξύ τους το «Χρυσό Λιοντάρι» καλύτερης ταινίας, με την ανακοίνωση των υποψηφίων να έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου.

(…) Τα μαχαίρια «έβγαλε» η Λουσίντα Τσέιμπερς, πρώην υπεύθυνη μόδας της βρετανικής έκδοσης της Vogue, μόλις ένα μήνα αφότου απολύθηκε ξαφνικά από τον νέο αρχισυντάκτη του περιοδικού. Σε άρθρο που κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα του περιοδικού μόδας Vestoj, η Τσέιμπερς μίλησε για κάποιες «σκάρτες» φωτογραφίσεις που ενέκρινε λόγω πίεσης την οποία δέχθηκε από διαφημιστές, όπως και για το γεγονός πως δεν έχει διαβάσει τη Vogue εδώ και χρόνια. «Τα ρούχα είναι άχρηστα για πολλούς – υπερβολικά ακριβά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

(…) Χθες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται», το spinoff της σειράς Χάρι Πότερ, και επιβεβαιώθηκαν μερικοί από τους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό. Ανάμεσα στους καινούργιους χαρακτήρες είναι ο νεαρός Αλμπους Ντάμπλντορ, που θα τον υποδυθεί ο Τζουντ Λο, και η Λέτα Λεστρέιντζ, πρόγονος της Μπέλατριξ, που την υποδύεται η ηθοποιός Ζόε Γκράβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή