O «γραφικός» Πατέρας Κλεομένης του Youtube, εζήλωσε τη δόξα των τζιχαντιστών και καταστρέφει έργα τέχνης

O «γραφικός» Πατέρας Κλεομένης του Youtube, εζήλωσε τη δόξα των τζιχαντιστών και καταστρέφει έργα τέχνης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο λεγόμενος «Πάτερ Κλεομένης» ξαναχτύπησε.

Ο γνωστός από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στο Youtube, δήθεν ιερέας-τιμωρός, αποφάσισε αυτή τη φορά να στραφεί και κατά των έργων τέχνης, τα οποία όπως υποστηρίζει στο σχετικό βίντεο αποτελούν «έργα του σατανά και των μασόνων». Συγκεκριμένα επιτέθηκε με σφυρί κατά του γλυπτού «Κρίση» του Τάσου Νυφαδόπουλου, το οποίο είναι τοποθετημένο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, σπάζοντας ένα μικρό τμήμα του.

O «γραφικός» Πατέρας Κλεομένης του Youtube, εζήλωσε τη δόξα των τζιχαντιστών και καταστρέφει έργα τέχνης-1

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πως ο συγκεκριμένος κύριος (ο Θεός να τον κάνει, κυριολεκτικά) κυκλοφορεί ανενόχλητος βρίζοντας και βανδαλίζοντας, ενώ παράλληλα προβάλει τα «κατορθώματα» του, χωρίς να νοιάζεται να καλύψει το πρόσωπό του, στο Διαδίκτυο. Προφανώς και πρόκειται περί γραφικού, αυτό ωστόσο δεν του επιτρέπει να κάνει ό, τι θέλει.

O «γραφικός» Πατέρας Κλεομένης του Youtube, εζήλωσε τη δόξα των τζιχαντιστών και καταστρέφει έργα τέχνης-2

Υπενθυμίζεται πως το μεγάλης κλίμακας γλυπτό «Κρίση» είχε δημιουργηθεί σε διάστημα 1,5 χρόνου και κατόπιν είχε δωριστεί από τον καλλιτέχνη στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή