Ετήσια Έκθεση σπουδαστικών εργασιών ΒΑΚΑΛΟ

Ετήσια Έκθεση σπουδαστικών εργασιών ΒΑΚΑΛΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου εγκαινιάστηκε η γιορτή Design που διοργανώνει κάθε χρόνο η Βακαλό με αφορμή την ετήσια σπουδαστική έκθεση, με άφθονη μπύρα Heineken, μουσική, κάθε λογής κόσμο, νεολαία, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, επαγγελματίες, και φυσικά τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, τους φίλους και τις οικογένειές τους, τους καθηγητές και το προσωπικό της Σχολής.

Αυτό το πολύχρωμο πάρτι, τα γέλια, οι χαρούμενες φωνές, οι κουβέντες και οι νότες του dj Γ. Γκαραβέλου δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον για να αναδειχτούν στο επίκεντρο τα σπουδαστικά έργα από διάφορους τομείς του Design – αφίσες, αρχιτεκτονικές αναπαραστάσεις, διαφημίσεις, φωτογραφίες, εικονογραφήσεις, εταιρικά σήματα, συσκευασίες, τυπογραφία, web design, motion graphics, εικαστικές κατασκευές, σκηνικά, κ.λπ.

Παράλληλα με την προβολή της δημιουργικότητας και της φαντασίας των νέων καλλιτεχνών, η έκθεση δίνει μια αντιπροσωπευτική εικόνα του εκπαιδευτικού έργου της Βακαλό στη Γραφιστική (Graphic Design), την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου (Interior Design) και το Digital Design, μέσω των τριετών προγραμμάτων που επικυρώνονται από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Derby και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων BΑ (Honours) και MΑ.

Η έκθεση, που θα είναι ανοιχτή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αναπτύσσεται στους έξι ορόφους του κεντρικού κτηρίου της Σχολής, και είναι οργανωμένη με τρόπο που βοηθά τον επισκέπτη να αποκτήσει μια σαφή εικόνα της διάρθρωσης των σπουδών, συγχρόνως όμως και να έλθει σε επαφή με ποικίλους τομείς του Design και των εφαρμοσμένων τεχνών.

Η φετινή σπουδαστική έκθεση, σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της περιόδου για τον εορτασμό των 60 χρόνων της Σχολής, στο πλαίσιο της οποίας θα διοργανωθούν πολλές και ποικίλες εκθέσεις, εκδηλώσεις και δρώμενα.

Διάρκεια έκθεσης

23 Ιουνίου – 29 Σεπτεμβρίου 2017 (καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου)

 

Ώρες λειτουργίας

23 Ιουνίου – 12 Ιουλίου: 9:00-21:00

13 Ιουλίου – 25 Αυγούστου: 10:00-18:00

28 Αυγούστου – 29 Σεπτεμβρίου: 9:00-21:00

 

www.vakalo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή