Πανελλαδικές: Από τις 14 έως 21 Ιουλίου τα μηχανογραφικά για τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων

Πανελλαδικές: Από τις 14 έως 21 Ιουλίου τα μηχανογραφικά για τις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Παρασκευή 14 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 μπορούν να υποβάλλουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς, που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, την αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο με τις προτιμήσεις σχολών, τμημάτων και εισαγωγικών κατευθύνσεων που επιθυμούν να εισαχθούν.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο και οι υποψήφιοι θα μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση-μηχανογραφικό δελτίο από τις χώρες του εξωτερικού, χωρίς κατ' ανάγκη να μετακινηθούν στην Ελλάδα για το σκοπό αυτό. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για κάθε κατηγορία υποψηφίου, θα κατατεθούν στη Γραμματεία του τμήματος ή της σχολής επιτυχίας, στις ημερομηνίες που θα οριστούν για την εγγραφή των επιτυχόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες, οδηγίες υποβολής αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή