«Βλέπει» Αντετοκούνμπο ο ΠΑΟ

«Βλέπει» Αντετοκούνμπο ο ΠΑΟ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευκαιρία για την πρώτη συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα σκέφτεται να δώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods στον Θανάση Αντετοκούνμπο και ενώ οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη μορφή δανεισμού.

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε πέρυσι στην Ανδόρα, έχοντας μέσον όρο 7,4 πόντους και 3,4 ριμπάουντ και εξετάζεται από τον Τσάβι Πασκουάλ. Επικρατέστερη ομάδα για τον δανεισμό του αρχηγού της Εθνικής νέων Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί η απόφαση παραχώρησης για την επόμενη περίοδο, ώστε να λάβει περισσότερες ευκαιρίες χρησιμοποίησής του στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις των διεθνών παικτών που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα και είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές, έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά για τη διάρκεια του συμβολαίου και τις αποδοχές του. Ο Πασκουάλ έχει ιεραρχήσει τρεις επιλογές παικτών για τη θέση του σέντερ, εφόσον ο Κρις Σίνγκλεντον συμφωνήσει με ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Ολυμπιακός

Η πρόταση της Μπάμπεργκ στον Αμερικανό πλέι μέικερ Ρίκι Χίκμαν αποτελεί «ανάχωμα» στην κατατεθειμένη πρόταση του Ολυμπιακού που ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη της Μακάμπι, αλλά δεν αποτελεί και την πρώτη επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς θέλει να περιμένει και τους Αμερικανούς παίκτες που δεν θα βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ, μέχρι τις 20 του μηνός. Παράλληλα, ο Ααρον Τζάκσον που απέρριψε την πρόταση των «ερυθρολεύκων» θα συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα και στους Beijing Ducks.

Κλίπερς ο Τεόντοσιτς

 

Oι Λος Αντζελες Κλίπερς κέρδισαν την υπογραφή του Μίλος Τεόντοσιτς που διαπραγματεύθηκε με τους Σικάγο Μπουλς, αλλά δεν συμφώνησε και ο Σέρβος γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση για υπογραφή διετούς εγγυημένου συμβολαίου, έναντι 12.300.000 δολ. Για τη δεύτερη χρονιά του στους Κλίπερς, ο Τεόντοσιτς και όχι η ομάδα του ΝΒΑ, όπως συνήθως συμβαίνει, έχει δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή