ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Κατέρρευσε πενταώροφο κτίριο κοντά στη Νάπολη - 8 αγνοούμενοι

ΑΠΕ, AP

Φωτογραφία από πρακτορείο ANSA.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Οκτώ άτομα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια πολυκατοικίας που κατέρρευσε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06:00 τοπική ώρα, στην περιοχή Τόρε Ανουντσιάτα, λίγο έξω από την Νάπολη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για δυο οικογένειες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και δύο παιδιά. Οι διασώστες εργάζονται αδιάκοπα και πριν από λίγο, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, άκουσαν την φωνή ενός εκ των αγνοουμένων και την ώρα αυτή προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. 

Δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί τα αίτια της κατάρρευσης, η οποία πάντως δεν φαίνεται να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. Για προληπτικούς λόγους αποφασίσθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας σε σιδηροδρομική γραμμή, η οποία περνά σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση από την πολυκατοικία που κατέρρευσε. Επιπλέον, δεν έχει γίνει γνωστός ούτε και ο αριθμός των ενοίκων του συγκροτήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA ότι δεν υπήρξε κάποια έκρηξη, ωστόσο λίγο πριν το περιστατικό ένα τρένο είχε μόλις περάσει από τις γραμμές που βρίσκονται δίπλα στο κτίριο.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ