Ουζουνίδης: Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις παίκτες

Ουζουνίδης: Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις παίκτες

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ολλανδία (Τέχελεν) βρίσκεται από χθες η ομάδα του Παναθηναϊκού, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην αποστολή βρίσκονται τόσο οι νεοεισελθόντες Κολοβέτσιος και Αλτμαν, αλλά και οι «κομμένοι» Τελάντερ, Βέμερ και Ρινάλντι. Ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε το στίγμα τονίζοντας: «Υπάρχουν αρκετά κενά που πρέπει να συμπληρωθούν στην ομάδα. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλά, αλλά προσπαθούμε να κινηθούμε μεταγραφικά. Μας έχουν φύγει έξι παίκτες ενδεκάδας. Ελπίζω σύντομα να έρθουν νέοι παίκτες και να ενισχύσουν την ομάδα. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις παίκτες για να καλύψουμε τα κενά του Μπεργκ, του Κλωναρίδη και του Εμποκού. Ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν 1-2 περιπτώσεις. Είναι όμορφο να σε εμπιστεύονται (σ.σ. ο κόσμος), αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τον Ουζουνίδη. Πρώτα απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς βρισκόμαστε εδώ και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Ομως, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ ο προπονητής της ομάδας και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο. Δεν έχω άγχος, το έχω ξεπεράσει. Αυτό που θέλω είναι να βρούμε όσο πιο γρήγορα τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Ο Μάρκους ήταν ένας σημαντικός παίκτης. Εφερε χρήματα στην ομάδα. Από κει και πέρα, πρέπει να βρούμε παίκτες που θα ταιριάξουν με το σύνολο».

Σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι, ο κ. Ουζουνίδης είπε: «Η συγκεκριμένη αισιοδοξία πηγάζει απ’ το γεγονός πως θα βρούμε καλούς παίκτες, αλλά και ότι με τα παιδιά που έχουν μείνει γνωριζόμαστε καλύτερα. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλύτερα. Τα παιδιά απ’ την ακαδημία έχουν δυνατότητες να εξελιχθούν. Δεν κάνουμε καμία χάρη σε κανένα παιδί. Θεωρώ πως όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, θα δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε στο γήπεδο πολύ ωραία πράγματα. Στον Παναθηναϊκό είμαστε. Δεν είμαστε σε κάποια μικρή ομάδα. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή