Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λόγγο Αιγίου

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λόγγο Αιγίου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Long Beach στην περιοχή του Λόγγου της Αιγιαλείας, η οποία πλέον έχει κατασβεστεί. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου εξαιτίας βραχυκυκλώματος, σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση, ενώ άφησε πίσω της υλικές ζημιές σε μερικά δωμάτια. 

Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς κατέφθασαν στο ξενοδοχείο πυροσβεστικά οχήματα και κλιμακοφόρα από το Αίγιο, την Πάτρα και την Ναύπακτο, όπως επίσης και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ταυτόχρονα με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, αναρριχητές και διασώστες της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και άνδρες με θερμικές κάμερες, ερεύνησαν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων, αλλά όπως διαπιστώθηκε, όλοι είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αιγίου, ένας ανήλικος και δύο ακόμα άτομα, ηλικίας περίπου 45 ετών, αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, λόγω των καπνών, ενώ ένας εργαζόμενος του ξενοδοχείου τραυματίστηκε στο χέρι, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, στην κατάσβεση της φωτιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή