Χωρίς Αραούχο συνεχίζει η ΑΕΚ, που κοιτάζει άλλες λύσεις

Χωρίς Αραούχο συνεχίζει η ΑΕΚ, που κοιτάζει άλλες λύσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας ενδιαφέρει τους φίλους της ΑΕΚ σχεδόν όσο το ρεπορτάζ της ίδιας τους της ομάδας. Αιτία, φυσικά, ο Σέρχιο Αραούχο και το αν θα μείνει ή όχι στον ισπανικό σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η επίδραση του Αργεντινού στο παιχνίδι της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του περυσινού δεύτερου μισού του πρωταθλήματος αναμφίβολα ομόρφυνε τα κυριακάτικα απογεύματα του ΟΑΚΑ. Ο πρόεδρος της ομάδας των Κανάριων Νήσων Μιγκέλ Ραμίρεζ, όμως, με χθεσινές του δηλώσεις έβαλε τίτλους τέλους στην υπόθεση, λέγοντας πως «η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί πως ο Αραούχο θα παραμείνει στην ομάδα μας».

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ κοιτάει για άλλον επιθετικό που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες. Αυτή την στιγμή, η ΑΕΚ διαθέτει για την κορυφή της επίθεσής της τους Μάρκο Λιβάγια, Γιώργο Γιακουμάκη και Ούγκο Αλμέιδα. Για τον Πορτογάλο, τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, καθώς η κλάση του δεν αμφισβητείται, ωστόσο η περυσινή του πορεία με τους συνεχείς μικροτραυματισμούς και τα περιττά κιλά έδειξαν πως η ομάδα δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του. Στη φετινή προετοιμασία, εμφανίστηκε φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με πέρυσι, αλλά και πάλι υπέρβαρος. Στο ερώτημα για το αν θα μείνει ή όχι στην ΑΕΚ, ουδείς μπορεί να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα στην παρούσα φάση και τα πάντα θα κριθούν από την εικόνα του στους ευρωπαϊκούς αγώνες Ιουλίου και Αυγούστου.

Ως προς τους παίκτες του ρόστερ της Ενωσης, στο προσκήνιο βρίσκεται για «περιουσιακούς» λόγους ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός που έγινε διεθνής λόγω της θητείας του στην ΑΕΚ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (σ.σ.: λήγει τον Ιούνιο του 2018) και θέλει να προβεί σε ανανέωση ούτως ώστε να αποκομίσει οικονομικό όφελος σε περίπτωσή πώλησής του.

Σήμερα και αύριο, πραγματοποιούνται τα πρώτα δύο φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ. Στις 18.00, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Καρπάτι και αύριο στις 19.00 την Κορόνα Κίελτσε. Αμφίβολος είναι ο Πατίτο Ροντρίγκες, που δεν προπονήθηκε χθες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή