Το πρόγραμμα της Κυριακής

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με τη συμμετοχή 15 ελληνικών πληρωμάτων θα αρχίσουν αύριο στον Θερμαϊκό οι ιστιοδρομίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος 470. Στη διοργάνωση ξεχωρίζει η συμμετοχή των χάλκινων Ολυμπιονικών του Σίδνεϊ Τάκη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Στον αγώνα θα πάρουν μέρος τα περισσότερα από τα πληρώματα που διακρίθηκαν στη Βραζιλία, ενώ η νέα γενιά θα διεκδικήσει μία θέση ανάμεσα στα ινδάλματά της.

ΠΟΛΟ: Στις Συρακούσες διεξάγονται οι αγώνες κατάταξης σε τουρνουά όπου αγωνίζεται και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών. Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας των διεθνών μας. Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος θα αποφασίσει για τη σύνθεση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Η Εθνική νέων ανδρών αντιμετωπίζει τη Ρωσία σε τουρνουά προετοιμασίας στη Βουδαπέστη. Οι νέες γυναίκες προετοιμάζονται στον Αγιο Κοσμά.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τους τελικούς και τους αγώνες κατάταξης ολοκληρώνονται στο Αντίρριο τα τουρνουά των πανελληνίων πρωταθλημάτων των Μάστερς. Οι τελικοί του σιρκουί θα πραγματοποιηθούν στις 29 και 30 Ιουλίου, στον Αγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Το 3ο τουρνουά των Τζούνιορς διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τους τελικούς ολοκληρώνονται στην Κατερίνη τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων – νεανίδων. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος 450 αθλητές και 400 αθλήτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή