Λεβέντης: «Επικίνδυνος ο Τσίπρας» – «Οικουμενική με 240 βουλευτές»

Λεβέντης: «Επικίνδυνος ο Τσίπρας» – «Οικουμενική με 240 βουλευτές»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρότασή του περί οικουμενικής κυβέρνησης επανέλαβε, ο Βασίλης Λεβέντης εξαπολύοντας παράλληλα πυρά τόσο κατά του Τσίπρα όσο και του Μητσοτάκη.

«Έχουμε έναν Τσίπρα, ο οποίος με το ζόρι να μας πείσει ότιπάμε καλά. Όλη η κοινωνία υποφέρει, στενάζει, όλοι είναι άφραγκοι, όλοι διαμαρτύρονται ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώσουν τους φόρους, τις υποχρεώσεις τους και ο Τσίπρας λέει ότι πάμε καλά. Είναι εκτός τόπου και χρόνου, είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος. Αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί με το ζόρι το μαύρο να το παρουσιάσει άσπρο», τόνισε.

Επενδύσεις και Οικουμενική

«Ο Ιησούς Χριστός να έρθει -όχι ο Τσίπρας- και να κάνει κυβέρνηση με 153, η χώρα θα καταρρεύσει. Το μοντέλο με 153 έδρες δεν είναι φιλόξενο για επενδύσεις. Η χώρα χωρίς επενδύσεις, μόνο με κόψιμο συντάξεων και φορολογία, δεν μπορεί να προχωρήσει», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και τόνισε ότι «αυτή η πρόταση (για Οικουμενική) προϋποθέτει ότι σοβαρεύει η πολιτική ζωή, ότι δεν κυνηγάμε την καρέκλα σαν λάφυρο. Όχι ανασχηματισμό. Αν θέλει όντως ο Τσίπρας να λυθεί το πρόβλημα της χώρας, πρέπει να παραδώσει την πρωθυπουργία  προς συγκρότηση μιας κυβέρνησης 240 βουλευτών».

Συνέδριο ΔΗ.ΣΥ

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν και για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπου δεν παρέστη καθώς «είχα ένα άλλο Συνέδριο την ίδια μέρα στα Τρίκαλα. Ένα μεγάλο Συνέδριο με δημάρχους που ήταν για την διαχείριση στερεών αποβλήτων. Εμένα πάντως οι ενστάσεις μου για την Γεννηματά υπάρχουνε».

Δήλωσε ωστόσο ανοιχτός σε διάλογο αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με πρόσωπα του παρελθόντος αναφέροντας χαρακτηριστικά τον Κώστα Σημίτη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή