Μάχη για δύο στον Παναθηναϊκό

Μάχη για δύο στον Παναθηναϊκό

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντονη μεταγραφική κινητικότητα με πολλά χαμόγελα παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό, ο οποίος την προσεχή Παρασκευή θα μάθει (όπως και όλες οι ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων) την αντίπαλό του στο Γιουρόπα Λιγκ.

O 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λουτσιάνο Νέβες της Κορίνθιανς βρισκόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ προ των πυλών του «τριφυλλιού», με τη μεταγραφή να θεωρείται κλεισμένη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σήμερα αναμένεται και η απάντηση του ακραίου από το Εκουαδόρ, Μπράιαν Καμπέθας. Η Αταλάντα φερόταν μέχρι χθες σύμφωνη με τον δανεισμό του παίκτη στο «τριφύλλι» (χωρίς οψιόν αγοράς), όμως ο 20χρονος θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παραμονής του στη Serie A.

• Στο Τέχελεν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα, κατά τη χθεσινή μέρα, στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, χωρίς μακρινές μπαλιές, ενόψει του σημερινού φιλικού τεστ με τη βελγική Κόρτραϊκ (19.00). Την ομάδα επισκέφθηκε ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη Σταντάρ Λιέγης.

• Ο Ομρι Αλτμαν μίλησε για τη νέα εμπειρία του με τον Παναθηναϊκό. «Ηταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα το γεγονός ότι αγωνίστηκα γι’ αυτήν την ομάδα (σ.σ. στον πρώτο φιλικό προετοιμασίας) και αισθάνθηκα όμορφα βλέποντας τους οπαδούς μας να έρχονται μέχρι εδώ για να μας δουν. Γνωρίζω πώς θα είναι η ατμόσφαιρα όταν θα παίζουμε στο γήπεδό μας και ανυπομονώ πάρα πολύ γι’ αυτήν την πρόκληση. Αισθάνομαι ότι θα έχω την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να βελτιωθώ ως παίκτης όσο περισσότερο μπορώ και γι’ αυτό τον λόγο επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Αυτήν τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Είχα έρθει τον Ιανουάριο στην Ελλάδα και είχα δει το τεχνικό τιμ και όλα όσα αφορούν το κλαμπ και πραγματικά είχα καλές εντυπώσεις. Αισθάνθηκα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το κατάλληλο μέρος για μένα αυτήν τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός παίζει για να διεκδικεί τίτλους, όχι για τη δεύτερη θέση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή