Κοντά σε Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Βούκοβιτς ο Ολυμπιακός

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πράξη γίνονται οι επιθυμίες του Μπέσνικ Χάσι για ενίσχυση του δυναμικού με παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθεια επιστροφής του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της απόκτησης του Γιάγκος Βούκοβιτς. Κάτι που προκύπτει και από τις δηλώσεις του μάνατζερ του Σέρβου κεντρικού αμυντικού της Κόνιασπορ. Ο Μουσταφά Εραγιντίν, που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, μίλησε στον τουρκικό Τύπο και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεταγραφή του πελάτη του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αποκάλυψε συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος μετέφερε πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας για τριπλάσιες απολαβές σε σχέση με το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ.

Τις πρώτες του προπονήσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε χθες ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της δίωρης πρωινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της Γκενκ, ενώ το απόγευμα έκανε ένα μέρος και εν συνεχεία ατομικό, όπως και οι Εμενίκε και Καρσελά.

Το αυριανό φιλικό ανάμεσα στην Αλκμααρ και στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί επί ολλανδικού εδάφους αποκτά προπονητικό χαρακτήρα. Η απαγόρευση της ολλανδικής αστυνομίας για την παρουσία φιλάθλων, αλλά και εκπροσώπων του Τύπου στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι, έχει προκαλέσει εντύπωση. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Εμενίκε, Καρσελά και Οφόε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή