Διπλό πλήγμα για ΑΕΚ με τους Βράνιες και Σιμόες

Διπλό πλήγμα για ΑΕΚ με τους Βράνιες και Σιμόες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αγώνες σε δύο ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) εμπεριείχε το πρόγραμμα της ΑΕΚ στην Πολωνία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, όμως Βράνιες και Σιμόες τραυματίστηκαν και θα χάσουν σημαντικό κομμάτι των προπονήσεων. Ο Βράνιες απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη κάκωση, απόρροια ενός σφοδρού χτυπήματος αντίπαλου ποδοσφαιριστή στον σαββατιάτικο αγώνα με την Καρπάτι Λβιβ. Για τον Σιμόες, τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, καθώς υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στον αγώνα με την Κορόνα και πιθανώς να απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ως προς τα αγωνιστικά συμπεράσματα των φιλικών με την Καρπάτι (1-1) και την Κορόνα Κιέλτσε (1-0), η ΑΕΚ έβγαλε πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ, είδε τους Γιακουμάκη και Κλωναρίδη να σκοράρουν, τον Τρίστασον να ξεχωρίζει, τον Λιβάγια ακόμη λίγο βαρύ και τον Λόπες σχετικά σταθερό στα αμυντικά του καθήκοντα. Η ΑΕΚ δημιουργεί φάσεις, είναι δημιουργική, διαθέτει πλειάδα ποιοτικών επιθετικών στη μεσοεπιθετική της γραμμή και αναμφίβολα άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Την Παρασκευή, η ΑΕΚ θα μάθει την αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αγιαξ, Ντιναμό Κιέβου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βικτόρια Πλζεν και Μπριζ είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Δικεφάλου.

• Για σήμερα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς χθες δεν υπήρξε απαρτία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή