Πρόσωπα της Τρίτης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ για πέμπτη φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ (φωτ.), παρόλο που είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του» από το να υποδυθεί τον Βρετανό κατάσκοπο ακόμη μια φορά. Οι συντελεστές της παραγωγής θα συνεργαστούν επίσης με την Adele, η οποία θα τραγουδήσει το κομμάτι των τίτλων για δεύτερη φορά μετά την ταινία «Skyfall». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2018.

(…) Κατά των άνισων μισθών μεταξύ των δύο φύλων στο Χόλιγουντ μίλησε η ηθοποιός Eμμα Στόουν, η οποία έλαβε το βραβείο Oσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου τον περασμένο Φεβρουάριο για την ερμηνεία της στην ταινία «La La Land». Σε συνέντευξη με το περιοδικό «Out», η Στόουν δήλωσε πως άντρες συμπρωταγωνιστές της στο παρελθόν έχουν δεχθεί να δουλέψουν για λιγότερα χρήματα απ’ όσα τους προσέφερε αρχικά η παραγωγή, έτσι ώστε όλοι οι ηθοποιοί να λαμβάνουν τους ίδιους μισθούς για ίσους ρόλους στις ταινίες. Αυτό το θέμα έχει θιχθεί αρκετές φορές τα τελευταία δύο χρόνια, ιδιαίτερα από τις ηθοποιούς Τζένιφερ Λόρενς και Πατρίσια Αρκέτ.

(…) Την πρώτη θέση στα διεθνή charts της μουσικής υπηρεσίας Spotify κατέλαβε ο Daddy Yankee, ο οποίος έγινε ο πρώτος Λατίνος καλλιτέχνης που σημειώνει τέτοιο κατόρθωμα. Ο τραγουδιστής από το Πουέρτο Ρίκο, γνωστός παγκοσμίως με κομμάτια όπως το «Despacito» και το «Gasolina», ξεπέρασε τα 44,7 εκατ. ακροατές και «έριξε» στη δεύτερη θέση τον Εντ Σίραν. Το «Despacito», σε remix με τον Τζάστιν Μπίμπερ, βρίσκεται στην πρώτη θέση της αντίστοιχης κατηγορίας διεθνών χιτ στο Spotify.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή