NEWSLETTER

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aγνωστοι… Ρόλινγκ Στόουνς

Mε μια ευγενική επιστολή του Μπράιαν Τζόουνς προς το BBC, χρονολογούμενη το 1963, ξεκινάει το βιβλίο «Rolling Stones On Air In The Sixties» του Ρίτσαρντ Χέιβερς, το οποίο φιλοδοξεί να αφηγηθεί την ιστορία της διάσημης μπάντας μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις της. Στο γράμμα, ο ιδρυτής και πρώτος κιθαρίστας των Στόουνς καταθέτει το αίτημα του συγκροτήματος να περάσει από οντισιόν για την εκπομπή Jazz Club (η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική). Το βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αδημοσίευτα έγγραφα από το αρχείο του BBC, αποκλειστικές συνεντεύξεις με παραγωγούς και σκηνοθέτες.

Δύο βιβλία για την Ιντιρα

Ενας αιώνας συμπληρώνεται φέτος από τη γέννηση της Ιντιρα Γκάντι (19 Νοεμβρίου 1917), και μόνο μέσα στον τελευταίο μήνα δύο νέα βιβλία για τη μοναδική γυναίκα πρωθυπουργό της Ινδίας έκαναν την εμφάνισή τους. Το «Indira Gandhi, a Life In Nature» του βουλευτή και διανοούμενου Jairam Ramesh καταπιάνεται για πρώτη φορά με τις οικολογικές ανησυχίες της Γκάντι και το «Indira: India’s Most Powerful Prime Minister» της δημοσιογράφου και συγγραφέα Sagarika Ghose είναι καρπός ενδελεχούς έρευνας.

Αρνηθήκατε, θα πληρώσετε…

Τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuester μήνυσε ο Μίλο Γιαννόπουλος. Ο πρώην συντάκτης της ιστοσελίδας Breitbart ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια για την παραβίαση του συμβολαίου του, δηλώνοντας πως ο οίκος αρνήθηκε να εκδώσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Dangerous», ή «Επικίνδυνος», εν μέρει λόγω κακόφημων σχολίων που δέχτηκε από «προοδευτικούς» και διάσημους του Χόλιγουντ. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιαννόπουλος δημοσίευσε ο ίδιος το βιβλίο του μέσω της Amazon πριν από λίγες μέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή