Πολιτική Επιτροπή ΝΔ: Στα μέτωπα οικονομίας και δικαιοσύνης εστιάζει την κριτική του ο Κυρ. Μητσοτάκης

Πολιτική Επιτροπή ΝΔ: Στα μέτωπα οικονομίας και δικαιοσύνης εστιάζει την κριτική του ο Κυρ. Μητσοτάκης

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεδριάζει σήμερα στις 17.00 η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην παροιμιώδη αποτυχία της κυβέρνησης στην οικονομία αλλά και τη βαθιά βλάβη που προκαλεί η παραμονή της στην εξουσία στη λειτουργία κράτους και θεσμών.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα υπογραμμίσει ότι η χώρα γύρισε πίσω και τώρα τρέχει να καλύψει ένα μικρό μέρος της τεράστιας ζημιάς που έχει γίνει. Αναμένεται επίσης να επισημάνει ότι δεν υπάρχει ούτε ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, ούτε μια μεγάλη επένδυση που να γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα, η οποία δεν είχε ξεκινήσει επί των ημερών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη λειτουργία του Κράτους και των θεσμών, ο κ. Μητσοτάκης θα κατηγορήσει ευθέως τον πρωθυπουργό και τα κυβερνητικά στελέχη για τις επιθέσεις τους εναντίον της Δικαιοσύνης, ξεκαθαρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στη Δικαιοσύνη.

«Κάθε σχέδιο επηρεασμού ή χειραγώγησης της Δικαιοσύνης θα βρει τη Νέα Δημοκρατία απέναντι», αναμένεται να πει ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσης, θα αναφερθεί στην ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα διευκρινίζοντας παράλληλα ότι παρά το μεγάλο προβάδισμα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στη ΝΔ απαιτείται προσήλωση στη σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα για να δημιουργηθεί μια πλατιά κοινωνική συμμαχία που θα πάει τη χώρα μπροστά.

Για να συμβεί όμως αυτό, προϋπόθεση αποτελούν, όπως θα τονίσει ο κ. Μητσοτάκης η αναβάθμιση του στελεχιακού δυναμικού με σεμινάρια και επιμορφωτικές δράσεις κατάρτισης, η εξυγίανση των οικονομικών του Κόμματος και με παρουσίαση του προγράμματος και των θέσεών του.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισημάνει ότι η Νέα Δημοκρατία καλείται να ενώσει όλους τους Έλληνες ανοίγοντας τις πόρτες του Κόμματος, μακριά από διχαστικά μηνύματα, δίχως λογικές ρεβανσισμού και χωρίς ίχνος αλαζονείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή