Υποχώρησαν στην 8η θέση οι Μάντης και Καγιαλής

Υποχώρησαν στην 8η θέση οι Μάντης και Καγιαλής

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον αέρα απόλυτο πρωταγωνιστή των αγώνων συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη τα παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, στα 470. Χθες πραγματοποιήθηκαν δύο κούρσες και ο καιρός είχε πολλές μικρές αλλαγές, με αποτέλεσμα να απαιτείται υψηλού επιπέδου συγκέντρωση από τους αθλητές, αλλά και τύχη. Ιδιαίτερα ο στίβος των ανδρών που έχει στηθεί κοντά στη στεριά, θεωρείται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Μάντης – Καγιαλής υποχώρησαν και βρίσκονται στην 8η θέση (10, 4, 2, 4, πέταξαν τη 12η). Τη θέση τους στη γενική κατάταξη βελτίωσαν οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλία Κλωναρίδου. Οι νεαρές αθλήτριες ανέβηκαν στην 9η θέση (7, 4, 6, 3, πέταξαν τη 15η). Το νεανικό ανδρικό πλήρωμα των Παπουτσόγλου – Ορφανού είναι 14οι. Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα διεξαχθούν από έξι ιστιοδρομίες σε κάθε κατηγορία και οι κούρσες μεταλλίων.

• Από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή των Τζιτζιφιών τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 420. Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 181 σκάφη από 21 χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή