Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα περιζήτητα δικαιώματα της ταινίας «Η λίμνη των κύκνων» κατάφερε να εξασφαλίσει η Universal, ύστερα από έναν μακροχρόνιο «πόλεμο» υποβολής προσφορών μεταξύ των στούντιο στο Χόλιγουντ. Το πρότζεκτ, με πρωταγωνίστρια τη σταρ της τελευταίας ταινίας των «Star Wars» Φελίσιτι Τζόουνς (φωτ.), είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι και είναι η δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά της γνωστής ιστορίας αυτή τη δεκαετία, μετά το θρίλερ «Μαύρος κύκνος», που κυκλοφόρησε το 2010. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Luca Guadagnino.

(…) Εχασε την «κορώνα» του YouTube το τραγούδι «Gangnam Style», καθώς έπεσε στη δεύτερη θέση στα views της ιντερνετικής πλατφόρμας. Το κομμάτι-φαινόμενο του Κορεάτη καλλιτέχνη Psy, που ξεσήκωσε ακροατές διεθνώς όταν κυκλοφόρησε το 2012, κράτησε την πρωτιά μέχρι και χθες, όταν τελικά το ξεπέρασε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «See You Again» του ράπερ Γουίζ Καλίφα, με 2,89 δισεκατομμύρια προβολές. Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον ηθοποιό Πολ Γουόκερ, που απεβίωσε το 2015.

(…) Κινηματογραφική πρεμιέρα έκανε χθες η νέα ταινία του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν –γνωστός για την τριλογία του «Σκοτεινού Ιππότη»– όπου κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς. Το πολεμικό δράμα «Dunkirk» βρίσκει το μέλος του συγκροτήματος One Direction σε ρόλο-κλειδί δίπλα στους Τομ Χάρντι και Κένεθ Μπράνα, ενώ θεατές της πρεμιέρας ήδη προβλέπουν πως ο Στάιλς θα λάβει υποψηφιότητα για βραβείο Οσκαρ στην επερχόμενη τελετή. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή