Νίκη του ΠΑΟΚ με γκολ Πρίγιοβιτς επί της Φένλο

Νίκη του ΠΑΟΚ με γκολ Πρίγιοβιτς επί της Φένλο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χάρη σε γκολ του Πρίγιοβιτς στο 70΄, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Φένλο με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στην Ολλανδία. Ο Σιαμπάνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία αν και πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, στη συνέχεια έδωσε χώρους στην ολλανδική ομάδα και δέχθηκε πίεση. Αναμφίβολα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χρειάζονται χρόνο για να αφομοιώσουν το σύστημα 4-4-2 που προτίμησε ξανά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης (61΄ Μελίσσας), Δεληγιαννίδης (61΄ Μάτος), Μαλεζάς (61΄ Κρέσπο), Βαρέλα (61΄ Πούγγουρας), Λέοβατς (46΄ Λεβέκ), Σάκχοφ (61΄ Κάνιας), Κάτσε, Ενρίκε (46΄ Κάμπος) Μπίσεσβαρ (46΄ Πέλκας), Κουλούρης (46΄ Μακ), Αθανασιάδης (46΄ Πρίγιοβιτς).

• Την πρόσληψη του Ισπανού Ντάνιελ Μπίγκας Αλσίνα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, με θητεία στη Λα Μασία, είναι ήδη στην Ελλάδα και ανέλαβε τα καθήκοντά του. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

• Στην Ολλανδία βρίσκεται από χθες ο Σβόνιμιρ Βούκιτς. Ο πρώην παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης και νυν μάνατζερ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόσληψη του Στανόγεβιτς, δίνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στον Ιβάν Σαββίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή