Μαίνεται η κόντρα Παναγούλη – Τόσκα

Μαίνεται η κόντρα Παναγούλη – Τόσκα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Στάθη Παναγούλη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα μετά την απόρριψη αιτήματος του πρώτου για πρόσβαση στους φακέλους πολιτικών φρονημάτων της οικογένειάς του, με το επιχείρημα ότι είναι απόρρητα.

Με εξώδικο κατά του Νίκου Τόσκα, ο Στ. Παναγούλης συνεχίζει την επίθεση στον υπουργό, αποκαλώντας τον «εύελπι της χούντας» που αποκαλεί τον εαυτό του αντιστασιακό.

«Ας μην ξανατολμήσει ο κ. Ν. Τόσκας να αναφερθεί στους αγώνες της οικογένειας Παναγούλη, διότι ποτέ κανένα μέλος αυτής της οικογένειας δεν έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες κάτω από το πουλί της χούντας! Κύριε Τόσκα, μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο και για τη δική σας οικογένεια;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Ο κύριος Παναγούλης, αντιδρών ως παράφρων, ψεύδεται», έσπευσε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας μετά και τη δεύτερη ανακοίνωση του κ .Παναγούλη 

Εξάλλου, νωρίτερα, κύκλοι της κυβέρνησης έκαναν λόγο για «λασπολογίες» και σχολίαζαν πως «αυτοί που αντιστάθηκαν οργανωμένα στη Χούντα, γνωρίζουν ποιοι στρατιωτικοί αντιστάθηκαν πίσω από τις γραμμές και δεν διαφημίζονται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή