Τρεις τραυματίες πυροσβέστες σε πυρκαγιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας

Τρεις τραυματίες πυροσβέστες σε πυρκαγιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μετέβη και ο αρχηγός του Σώματος.

Οι τρεις άνδρες της 1η ΕΜΑΚ καταπλακώθηκαν από την καρότσα ενός τρακτέρ που τους μετέφερε σε δύσβατη περιοχή, κοντά στην εστία της φωτιάς. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας ενός εξ αυτών ήταν σοβαρότερη και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην Αθήνα. Παρελήφθη από ελικόπτερο Super Puma που τον μετέφερε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε αγροτοδασική έκταση. Στο σημείο εστάλησαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και δύο αεροσκάφη Πεζετέλ. Με βάση την τελευταία ενημέρωση, η εικόνα από το μέτωπο περιγράφεται ως «βελτιωμένη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή