Διπλή άφιξη για ΠΑΟ με Καμπέσας, Λουτσιάνο

Διπλή άφιξη για ΠΑΟ με Καμπέσας, Λουτσιάνο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα αφίξεων είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Τόσο ο Μπράιαν Καμπέσας, όσο και ο Λουτσιάνο Νέβες αναμένονται το απόγευμα στην Αθήνα. Ο 20χρονος ακραίος από το Εκουαδόρ αλλά και η Αταλάντα συμφώνησαν με τους «πράσινους» και ο παίκτης θα περάσει από ιατρικά τεστ προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του που αφορά τον μονοετή δανεισμό. Αν όλα πάνε καλά, ο Καμπέσας θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή του Παναθηναϊκού και θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος περιμένει διακαώς και την άφιξη του Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται κι αυτός αήμερα στην Ελλάδα, ενώ δήλωσε σε ΜΜΕ της χώρας του: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ την Κορίνθιανς που μου επέτρεψε να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη συμφωνία. Ηταν επιθυμία μου να συνεχίσω στην Ευρώπη».

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 19.00 την τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί στο τρίτο φιλικό τεστ που θα δώσουν επί ολλανδικού εδάφους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή