Ανακοίνωσε Βούκοβιτς, αθωώθηκε για Πλατανιά

Ανακοίνωσε Βούκοβιτς, αθωώθηκε για Πλατανιά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς από την Κόνιασπορ ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός. Ο 29χρονος στόπερ αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας και είναι «προϊόν» των ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας ενσωματώθηκε στην αποστολή στο Γκενκ. Σήμερα αναμένεται να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και δεν αποκλείεται το Σάββατο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Λόκερεν που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Μετά τη λήξη του, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου την Τετάρτη θα δώσουν στο Καραϊσκάκη το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, πριν από τον πρώτο τους αγώνα στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλει στους «ερυθρόλευκους» ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας, για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή