Στο άβατο του Πρίγκιπα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πού κατέφευγε, αλήθεια, ο Prince για να δημιουργήσει τις διάσημες επιτυχίες του;

Οι απανταχού λάτρεις της πολυσχιδούς αυτής προσωπικότητας της μουσικής μπορούν πλέον να οργανώσουν το δικό τους προσκύνημα στο περίφημο Paisley Park, το άβατο του δημιουργού στη Μινεσότα των ΗΠΑ, το οποίο μετά τον θάνατό του άνοιξε στο κοινό ως μουσείο.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο συγκρότημα επιφάνειας 6.000 τ.μ., όπου ο Prince συνέθετε, ηχογραφούσε, έκανε πρόβες αλλά και πριβέ συναυλίες, καθώς επίσης και να δουν από κοντά προσωπικά του αντικείμενα, τις εκκεντρικές του φορεσιές, βραβεία, μουσικά όργανα, ακόμα και μοτοσικλέτες.

Στις VIP ξεναγήσεις, οι φαν του καλλιτέχνη –καλλίφωνοι και μη– μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια ζωντανή ηχογράφηση, κάνοντας φωνητικά για κάποιο από τα θρυλικά χιτ του.

Κάθε Σάββατο η εμπειρία «Paisley Park After Dark» αποτίνει φόρο τιμής στις πριβέ βραδιές που διοργάνωνε ο μουσικός και περιλαμβάνει πάρτι με DJ και προβολή ταινιών.

officialpaisleypark.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή