Βασιλική Θάνου για αντιδράσεις: «ουδείς δικαιούται…»

Βασιλική Θάνου για αντιδράσεις: «ουδείς δικαιούται…»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έντονη κριτική που έχει δεχτεί για την τοποθέτησή της ως προϊστάμενη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού απαντά για πρώτη φορά η Βασιλική Θάνου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 989 η κ. Θάνου εξηγεί ότι αποδέχτηκε τον πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει την διεύθυνση της νομικής υπηρεσίας του γραφείου του, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει την εμπειρία της από μια κρατική, θεσμική θέση και αποπειράται να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υπογραμμίζοντας πως δεν τίθεται ζήτημα «πελατειακών σχέσεων» καθώς δεν πρόκειται να λάβει αμοιβή για τις υπηρεσίες της.

Μάλιστα, η κ. Θάνου περνά στην αντεπίθεση αναφέροντας για όσους της άσκησαν κριτική, πως τους φοβίζει η συγκεκριμένη συνεργασία και εκφράζει την άποψη πως «ορισμένοι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων δεν δικαιούνται να κάνουν αυτή την κριτική καταλογίζοντας  «ανειλικρίνεια και δήθεν αγωνία» στην ΝΔ, λέγοντας πως και στο παρελθόν υπήρξαν παρόμοιες τοποθετήσεις.

Τέλος, αναφερόμενη στην κόντρα κυβέρνησης-Δικαιοσύνης, η κα. Θάνου υπερασπίστηκε τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αν και τόνισε πως οι όποιες παρεμβάσεις δεν πρέπει να είναι "απρεπείς".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή